Cat Eye Gözlüklere En Uygun Yüz Şekilleri

30-12-2022 15:43
Cat Eye Gözlüklere En Uygun Yüz Şekilleri
Kedi gözlüğü veya retro şekilli gözlükler, görünümünüze güzellik katan büyük bir geri dönüş yaptı.

Bu modern dünya ve insanlar kendilerine benzersiz ve şık bir görünüm veren gözlükleri takmayı seviyor. Kedi gözü camlarda dış kenarlar yukarı doğru kıvrıktır ve bu camların şakakları çerçevenin ön kısmıyla birleşir. Bu kedi gözü gözlükler sizi şıklığın yanı sıra modaya uygun hissettiriyor.

Farklı firmalarda çalışan kişiler bu gözlükleri hem çekici oldukları için hem de mesai saatlerinde takarken rahat hissettikleri için rahatlıkla kullanabilirler. Kedi gözü gözlüklerinin yararı, yüzü canlandırmak için en iyi olmaları gerçeğinde yatmaktadır. Yüzün özelliklerini geliştirmek ve yüz şekline ılımlı bir görünüm vermek için en iyisidirler. Kedi gözü gözlüklerinin ilginç yanı, üst alan genişliğinin alt alan genişliğine göre daha geniş olmasıdır.

Bu şekilli gözlükler, başkalarının dikkatini onları takan kişilerin gözlerine çekmeye yardımcı olur. Bu gözlükler farklı yüz şekillerine uygundur. Bunlar tombul yüz için en iyisi gibi görünüyor. Ayrıca oval ve yuvarlak yüz şekline de çok yakışıyorlar. Yüz şeklinize göre bu gözlüklerden size en uygun rengi seçebilir ve yüz şekliniz konusunda paniğe kapılmayın çünkü farklı şekillere çok yakışıyorlar.

Oval Yüz Şekli

Oval bir yüz şekline sahipseniz şanslısınız çünkü tüm çerçeve şekilleri oval bir yüz şekline yakışabilir. Kedi gözleri bu yüz için en uygunudur çünkü çerçeve genişliği yüzün şekli göz önünde bulundurularak yapılır. Oval yüz şekline sahip kişiler, temel olarak yuvarlak çene ve alına sahiptir, bu nedenle bu çerçevelerin en çok oval yüz şeklinin güzelliğini arttırdığı bilinmektedir. Hangi rengi seçmek istediğiniz size kalmış, siyah, kahverengi veya diğer renkler mevcuttur. Oval yüz şeklindeki insanların yüz hatları eşit oranlıdır, bu yüzden bu kedi gözü özellikleriyle yüzünüze benzersiz bir görünüm kazandırmak gerçekten harika.

Yuvarlak Yüz Şekli

Yuvarlak yüzler, geniş alınla birlikte dolgun yanakların özelliklerine sahip kısadır. Çene çizgisi yuvarlak bir çene ile daha yumuşak hale gelir. Yuvarlak yüz şekli için mükemmel bir seçim kedi gözlüğüdür çünkü bu gözlükler köşeli bir çerçeveye sahiptir ve köşeli çerçeve yuvarlak yüz şekline uymaz. Yüzün özelliklerini keskinleştirmek için şiddetle tavsiye edilir.

Kalp Şeklinde Yüz

Kalp şeklinde yüzleri olan kişilerde, tipik olarak daralan ve bu kişilerin elmacık kemikleri belirgin olan daha geniş bir alınları vardır. Bu tür bir yüz şekli mükemmeldir ve klasik kedi gözü gözlükleri harika bir görünüm verir ve elmacık kemiğini çekici bir şekilde gösterir. Kalp şeklindeki bir yüze güzel bir görünüm vermek için farklı şık kedi gözü gözlük çerçeveleri mevcuttur.

Kare Yüz Şekli

Kare yüz şekline sahip kişiler, kedi gözü gözlüklerin de yüzleri için en iyi sonucu verdiğini duyunca mutlu olurlar. Gözlük takmayı seven ve kare yüzlü kişiler de ifade ve cesaret sahibi olma şansı yakalayabilirler. Kedi gözlüğü sadece yukarıda belirtilen yüz şekline değil, kare yüz şekline sahip kişilere de çok yakışmaktadır. Kare bir yüz söz konusu olduğunda, çene, elmacık kemikleri ve alın aynı genişlikte olacaktır, bu nedenle bu tür yüzlerde kedi gözü gözlük kullanmak yüzün keskin ve benzersiz görünmesini sağlamanın ilginç bir yoludur.

Dikdörtgen Yüz şekli
 
Yuvarlak camlar, kedi gözü gözlüklerinin ana özelliğidir. Dikdörtgen bir yüz aslında uzun bir yüzdür ve uzun bir yüze sahip olduğunuzda gözlüğün bu yüze uygunluğu konusunda endişelenmenize gerek yoktur. Kedi gözü gözlük camlarının yuvarlak camları, dikdörtgen yüzünüzü çekici gösterir çünkü kedi gözü gözlükleri yalnızca tek bir çerçeve tipine sahip değildir, aynı zamanda farklı şık çerçeveler de mevcuttur. Tüm çerçevelerin kendine özgü bir tarzı vardır ve istediğiniz çerçeveyi işe veya partiye çıkarken kullanabilirsiniz.

Kedi gözlüğü gözlükleri, çeşitli insanların yüz şekillerine uydukları için çeşitli avantajlara sahiptir. Kişilerin yüz özelliklerine bağlıdır ve yüzünüze tam olarak uyan çerçeveleri seçmeye çalışmalısınız. Kedi gözü gözlükler, klasik bir parlama hissi verir.
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.