Dikdörtgen Gözlüklere En Uygun Yüz Şeklileri

31-12-2022 13:17
Dikdörtgen Gözlüklere En Uygun Yüz Şeklileri
Dikdörtgen gözlükler, klasik bir şekle sahip olan ve yüzünüze şık bir görünüm veren gözlüklerdir.

Bu tür gözlüklerin stil çeşitliliği düşündüğünüzden daha fazladır. Dikdörtgen gözlükler, alıcının kişisel zevkine uyacak şekilde her türlü renk ve malzemede mevcuttur.

Dikdörtgen gözlükler daha geniştir ve tipik olarak keskin açılı yapısının yanı sıra yapılandırılmış silüetler sergilenir. Keskin açılar, çerçevenin güzelliğidir ve dikdörtgen gözlüklerin avantajı, her türlü yüze uygun olmalarıdır. Yüzünüzün kalp şeklinde, oval veya yuvarlak olması fark etmez. Bu gözlükler yüz hatlarını güzel bir şekilde dengeler. Dikdörtgen gözlükler oval yüz şekli, yuvarlak yüz şekli ve elmas yüz şekline en çok yakışan gözlüklerdir.

Oval Yüz Şekli

Oval yüz şekline sahip kişiler aynı çene hattına ve alın genişliğine sahiptir. Çenede sert çizgiler görülmez ve çene yuvarlak görünür.

Oval yüz şekline sahip kişilerin alnının çeneden daha geniş olması yüzü güzelleştiriyor. Orantılı şekil için, dikdörtgen çerçeve geometrik şekil ile en iyisidir. Bu dikdörtgen gözlükleri oval yüzde kullanmanın en ilginç faydası, kullanıcıların görünümünü yumuşatması ve yüzdeki çekiciliği artırması, böylece insanların bu tür çerçeveleri gece ve gündüz kullanmanın faydalarından kolayca yararlanabilmesidir.

Yuvarlak Yüz Şekli

Yuvarlak bir yüz şekline sahip olduğunuzda, yüzünüzdeki herhangi bir çerçeve stilini kullanabileceğiniz için kendinizi yeterince şanslı hissetmelisiniz.

Yuvarlak yüzde ölçüler eşittir ve yüz geniştir. Çene hattı yumuşak görünüyor ve tüm bu özellikler, yüz hatlarını geliştirmek için dikdörtgen gözlükleri seçmenize yardımcı oluyor. Amaç yüzünüzü ince ve uzun göstermektir ve bu da ancak şık çerçeveli dikdörtgen gözlükler ile mümkündür.

Yumuşak hatlarınıza açılar eklemek için mükemmel renkte şık dikdörtgen gözlükler satın almayı deneyin.

Elmas Yüz Şekli

Bu nadirdir ve tipik olarak dar bir alın ve çene çizgisi ile tanımlanır. Yanaklar sivri ve yüksektir. Elmas yüz şekline sahip kişilerin çene hattı dar, uzun ve konik görünür.

Yüz hatlarına daha hafif bir görünüm kazandırmak ve dikkati gözlere çekmek temel amaçtır. Bütün bunlar dikdörtgen gözlükler kullanılarak yapılabilir çünkü bu gözlükler elmas yüz şekline çok yakışır.

Ayrıntılı şekiller, çizgiler ve belirgin yüz hatları sağlayan gözlükleri tercih etmek mükemmeldir. Üst yüzü genişletmek için dikdörtgen çerçeveli çerçeveyi seçin. Yüz hatlarınızı daha çekici hale getirmek için gözlük çerçevenizi yüz şeklinizle kontrast oluşturmak iyidir. 

Dikdörtgen gözlükler yüksek şakağa sahip olduğu için birçok yüz şekline yakışır. Cesur stilleri deneyin ve etrafınızdaki harika dünyanın cazibesinin tadını çıkarın.
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.