Doğru Kahverengi Gözlük Nasıl Bulunur?

30-12-2022 15:03
Doğru Kahverengi Gözlük Nasıl Bulunur?
Seçmek istediğiniz gözlük rengini düşündüğünüzde kahverengi gözlüklerin size uygun olup olmadığı sorusu akla gelebilir. Bunun iyi bir seçim olabileceğinden emin olabilirsiniz. Nedeni ise gözlerinize iyi geleceği ve bu nedenle doğru bir seçim olmasıdır.

Herhangi bir kahverengi cam tonu, mavi ışığı engellemenin yanı sıra parlamayı da azaltabilir. İkincisi, özellikle gün boyu bilgisayarlarda çalışıyorsanız iyidir.

Kahverengi Gözlükler İyi Görünüyor mu?

Hem erkekler hem de kadınlar tereddüt etmeden kahverengi gözlük takabilirler. Kullanıcıya çok seçkin bir görünüm verdiği için iş ortamı için mükemmeldir. Nötr bir renk olduğu için resmiden gündeliğe hemen hemen her gardıropa uygundur. Bu nedenle, kimseye iyi görüneceğinden şüphe yok.

Çoğu cilt tonunu ve göz rengini tamamladıkları için kahverengi gözlükler mükemmel bir seçimdir. Bu, özellikle çeşitli cilt tonları için geçerlidir, çünkü kahverengiler çeşitli tonlarda gelir, yani, açıktan koyuya ve aradaki herhangi bir tona kadar. 

Kahverengi gözlüklerinize yüz şeklinize uygun harika bir şekil ekleyin ve mükemmel görünüme kavuşun. Kahverenginin daha koyu tonları da son derece güzeldir ve çoğu kişiye yakışır.

Kahverengi Çerçeveli Gözlüklere En Çok Kime Yakışır?

Kahverengi gözlükler nötr renklidir ve bu nedenle, daha fazla insanın onları giymesi mümkündür. Daha önce de belirtildiği gibi, çoğu insan için de uygundur. Tek fark, yüz şekliniz için doğru şekli seçmeniz gerektiğidir.

Burada bahsetmemiz gereken bir diğer şey de saç renginizin de hayati bir rol oynadığı gerçeğidir. Yine, nötr olmaları nedeniyle kahverengi gözlükler hemen hemen her saç rengine uyabilir. Burada aklınızda bulundurmanız gereken, kendi saç renginiz için seçeceğiniz kahverenginin tonudur.
 
Örneğin, hem esmerler hem de sarışınlar, saç renginin gölgelerini ve vurgularını ortaya çıkaracağı için kahverengi gözlüklerden faydalanacaktır. Esmerler, gözlükleriyle açık veya koyu renk seçebildikleri için kahverengi gözlük tonlarında daha fazla esnekliğe sahiptir. 

Doğru Kahverengi Gözlük Seçimi Nasıl Yapılır?

Aynı prensipler satın aldığınız tüm gözlükler için geçerlidir. Böylece kahverengi gözlük alırken de aynı yolu izlemiş olursunuz. İşte kahverengi gözlüğünüzü satın alırken takip edebileceğiniz bazı fikirler. 

1. Yüzünüze uygun doğru çerçeve şeklini seçebilmek için öncelikle yüz şeklinizin ne olduğunu bilmek önemlidir. Çerçevenin şekli, yüzünüzü tanımlamak ve en iyi özellikleri ortaya çıkarmaktır.

2. Kahverengi gözlüğünüzü seçerken cilt tonunuzu da bilmek ve anlamak önemlidir. Cilt tonunu belirlemenin en iyi yolu bileğinizin alt kısmına bakmaktır.

3. Cilt tonunuzu belirledikten sonra göz renginiz kadar saç renginizi de göz önünde bulundurmalısınız.

4. Tüm bu faktörleri bir araya getirdiğinizde ve bunlara bağlı olarak çeşitli kahverengi tonları arasından seçim yapabilirsiniz.

Kahverengi güneş gözlüklerini çok çeşitli seçeneklerle güneş gözlüğü kategorimizde bulabilirsiniz.
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.