Sizi Daha Genç Gösterecek Gözlükler

30-12-2022 15:33
Sizi Daha Genç Gösterecek Gözlükler
Gözlükler, göz koruyucu araçlardan çok daha fazlasıdır. Çok uzun bir süredir insanlar görünüşlerini değiştirmek için bunu kullandılar ve siz de aynısını yapabilirsiniz. Bazı gözlüklerin insanlar üzerindeki etkilerinden biri, sizi olduğunuzdan daha genç göstermeleridir.

Hangi Gözlükler İnsanları Daha Genç Gösterebilir?

Gözlükler farklı şekil ve boyutlarda gelir, bu nedenle konu daha genç görünen bir görünüm için doğru gözlükleri seçmek olduğunda, tercih ettiğiniz seçenekler konusunda dikkatli olmanız gerekir çünkü tüm gözlükler size tam olarak uymaz. Doğru gözlük seçimini belirlemesi gereken faktörler şunları içerir:

· Renk
· Stil
· Çerçeve
· Konfor

Moda stiliniz, tercih ettiğiniz gözlükleri etkilemelidir. Belirli bir gözlük size uysa da moda tarzınıza uymuyorsa, o zaman kullanmanın bir anlamı yoktur. İkinci olarak seçim yaparken kişisel rahatınız ön planda olmalıdır. Yaralanmanıza neden olabileceğinden çok ağır veya çok sıkı gözlükler istemezsiniz.

Gözlük alırken göz renginizi de göz önünde bulundurmalısınız. En iyi görünen gözlükler, göz renginizle iyi uyum sağlayan gözlüklerdir. Çerçeve türlerine gelince, burada daha genç görünen bir görünüm için bazı mükemmel çerçeveler var.

Siyah Çerçeveler: Siyah çerçeveler, yaşları ne olursa olsun tüm kullanıcılar için uygundur. Saç renginiz de önemli değil çünkü siyah renk size ne olursa olsun yakışacaktır.

Büyük Boy Çerçeveler: Büyük boy çerçeve, her yaş için uygun bir çerçevedir. Bu çerçeve türleri, görünüşünüzü ele veren işaretleri sakladıkları için yaşlı insanlarda ve yaşlılarda daha da iyi görünür.

Cat Eye / Kedi Gözü: Kedi gözlüğü daha feminen bir görünüme sahiptir ve kadınlar için en iyi seçimdir. Ancak aşırı maskülen hatlara sahip erkekler de bunları takar ve onlara çok yakışır. Kedi gözlükleri, elmacık kemiklerinizi vurguladıkları için yüz hatlarınıza genç bir unsur ekler. Ayrıca zayıf veya tombul yüzlü insanlar için harikadır.

Mavi Renkli Çerçeveler: Mavi renkli gözlük çerçeveleri, yaşlı insanlar için mükemmel bir seçenektir. Saçlarınız beyazlamaya başladıysa ve daha genç görünmek için yüzünüzü değiştirmek istiyorsanız, siyah çerçeveyi mavi çerçevelerle değiştirin. Mavi çerçeveler, dikkati saçınızdaki kırışıklardan ve gri tellerden uzaklaştırır.

Doğru Gözlük Nasıl Seçilir?

Sizi daha genç gösterecek doğru gözlükleri seçmek istiyorsanız, en önemli şey yüz şeklinize en uygun olanı satın almaktır. Farklı yüz şekilleri vardır, yani

· Oval
· Yuvarlak
· Kalp şekli
· Kare şekli
· Üçgen şeklinde

Bu yüz yapılarına sahip kişiler, onları birbirinden ayıran farklı ayırt edici özelliklere sahiptir. Bu yüzden genç bir görünüm için gözlük ararken, seçtiğiniz gözlüğün yüz yapınıza uygun olduğundan emin olun.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.