Titanyum Gözlük Çerçeveleri

30-12-2022 14:39
Titanyum Gözlük Çerçeveleri
Titanyum ile ilgili önemli olan şeylerden biri de çok güçlü bir metal olmasıdır. Güçlü olmasının yanı sıra son derece hafiftir. Ayrıca korozyona dayanıklı olduğu için çok uzun süre dayanabilir ve bu nedenle çok uzun süre korozyona uğramayabilir.

Titanyum gözlük çerçevelerinin en önemli yönlerinden biri de hipoalerjenik olmasıdır. Bu, hassas cilde sahip iyi insanlar için en iyi seçim oldukları anlamına gelir. Ancak titanyum gözlükler verilen değer nedeniyle oldukça pahalı olabilirler.

Gözlük seçerken, titanyum da dahil olmak üzere birçok çerçeve malzemesi seçeneğiniz vardır. Özellikle kişinin cilt alerjisi varsa, metal çerçevelerden herhangi biri titanyum ile değiştirilebilir.

Titanyum Malzeme Gözlük İçin İyi mi?

Çoğu metal gözlük, gözlük gibi takmak için iyidir. Bu özellikle titanyum gözlükler için geçerlidir. Daha önce de belirtildiği gibi, özellikle yüz bölgesinde alerjisi olan kişiler için özellikle iyidir.

Titanyum, dayanıklı, güçlü ve korozyona dayanıklı bir malzeme olduğu için özellikle gözlükler için iyidir. Ayrıca daha ince metal çerçeveler için kullanılabilir, bu da onu daha da hafif yapar. Böylece kişi bu gözlükleri takıyorsa, taktığını bile bilmeyecektir. 

Titanyum Gözlük Çerçeveleri Buna Değer mi?

Titanyum gözlükler özellikleri itibariyle dayanıklı ve uzun ömürlüdür. Bu, çerçeveleriniz hakkında endişelenmenize gerek kalmadan, reçeteniz devam ettiği sürece gözlüklerinizi takabileceğiniz anlamına gelir. Değiştirmek istemeniz dışında, bir sonraki reçetenizde aynı çerçeveyi kullanabilirsiniz.

Alerjiniz varsa ve genel olarak sağlığına dikkat eden biriyseniz, maliyetine fazlasıyla değen titanyum gözlükler bulacaksınız. Osse gibi gözlüklerle sadece en iyi görünüme sahip olmakla kalmayacak, aynı zamanda çok uzun süre dayanacaktır.

Titanyum Gözlük Çerçevelerinin Avantajları

Titanyum çerçevelerin en iyi avantajlarından biri bükülemez olmalarıdır. Yanlışlıkla gözlüklerinizin üzerine oturursanız, gözlükler kolayca eski şekline geri döner. Birçok sporcu titanyum gözlükleri bu sebepten dolayı tercih etmektedir. Gözlükler ayrıca yanlışlıkla düştüklerinde de yeterince sağlamdır.

Daha önce birkaç kez bahsedilen bir başka husus da bu gözlüklerin süper hafif olmasıdır. Ağırlık olarak çok hafif olduğu için burnunuzu rahatsız etmez veya başınızı ağrıtmaz. Bunun nedeni, gözlüklerin burun köprüsüne çok hafif oturması ve ayrıca başınızın yan taraflarında veya şakaklarınızda baskı olmamasıdır.

Daha önce de belirtildiği gibi, özellikle yüz bölgesinde alerjisi olanlar için mükemmel bir seçimdir. Titanyum hipoalerjenik bir metaldir ve hassas ciltlerde alerji alevlenmelerini veya alerjilerin gelişmesini engeller. Nikel içermez ve bu nedenle sağlık sisteminiz için bir tehdit oluşturmaz.

Moda bilincine sahip bir kişi için büyük bir artı, metal genellikle gümüş olsa bile gözlüklerin farklı renklerde üretilmesidir. O zaman bile, çok seçkin bir görünüme sahip olduğu için gümüş rengini seçebilirsiniz. Metal ayrıca dokuların ve desenlerin eklenmesine izin verir.
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.